Çakır Ortaokulu

Vizyon: Her olumlu alanda parmakla gösterilen bir eğitim kurumu olarak akıllarda kalmak.

Misyon: Yeni yaklaşımlar ışığında öğrencilerimizi Atatürk milliyetçiliğine bağlı, sosyal hukuk devleti anlayışına sahip adil, ahlaklı, çalışkan, yenilikçi; ülkesine, milletine , diline , bayrağına, kültürüne sahip çıkan, bu değerleri özümseyen ve yaşayışına uygulayan birey olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer sistemi
Servis Bilgisi: Ulaşım öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Öğrencilerimizin tamamı bir liseye yerleşmektedir. Belli dönemlerde sınavla alan okullara da öğrenci gitmektedir.
Sportif Etkinlikler: Voleybol, masa tenisi, futbol, bocce,
Bilimsel Etkinlikler: 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren her yıl TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı yapılmaktadır..
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları, Ortaokullar Arası Proje Yarışmaları, Deneyap , AB Projeleri..
Diğer Hususlar: Okulumuzda yapılan eğitim öğretim faaliyetlerinde, milli ve manevi değerlerin kazandırılması daima önceliğimiz olmuştur.

WEB - https://cakirortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çakır Köyü ERBAA/TOKAT NO 5

Kütüphane Kitap Sayısı :450
Öğretim Şekli :Normal Okulumuz taşıma merkezidir. Çakır köyünün kendisi dahil toplam altı köyden öğrenci gelmektedir.

Yerleşim Yeri - Köyümüz Erbaa´nın güneydoğusunda kalır.

Adres - Çakır Köyü ERBAA/TOKAT NO 5

Ulaşım D100 Karayolunda Erbaa yönünden Niksar yönüne hareket halindeyken Yeni Mahalle kavşağından sağa dönüş yapılır. Kavşaktan okula uzaklık 6 kilometredir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tokat İl Merkezine 90 km, Erbaa ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır.